PITA ALEXANDRIA

PITA ALEXANDRIA Pita Alexandria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Alexandria. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 20:48 Op het eten niks op aan te merken. Alleen dat de koerier niet wist waar hij moest bellen. Omdat alleen mijn voornaam was vermeld. Hij heeft naar mij gebeld.
8 mei 2022 om 0:47 na meer dan en uur wachten bestelling geanuleerd laatste keer dat ik hier bestel is niet de eerste keer pffff !!!!!
7 mrt 2022 om 0:10 heel lekker zoals altijd :-)
22 jan 2022 om 22:06 Ik had een Broodje kip met ananas groot besteld. De ananas was er niet bij. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd.
15 dec 2021 om 6:56 De bestelde pepers werden niet geleverd. Het eten was heerlijk.
20 nov 2021 om 18:15 Spijtig dat de porties alles maar kleiner worden. Je besteld een grote schotel. En je krijgt maar vlees van een kleine schotel.
25 sep 2021 om 9:00 Bestelling was weer uitgelopen.Met gevolg alles zat onder de olie. Ik denk dat ze het vlees en de groentjes van pan zo rechtstreeks op alufolie hebben gedaan. Met gevolg dat het dan begint te lekken en uitloopt. Mijn broodje was ook 1 vettige boel.
24 sep 2021 om 5:08 De pita is echt lekker
7 jun 2021 om 23:00 Er zat een beentje in de kip. Voor de rest was alles in orde.
31 mei 2021 om 7:11 Bestelling gereserveerd om 18u45. Een half u later aangekomen
10 mei 2021 om 1:35 Eten was lekker enkel drank was warm, warme icetea is niet lekker
21 apr 2021 om 19:21 Ik heb 2 grote shoarma broodjes besteld en betaald en 2 kleine gekregen.